Het programma

Misschien heb je wel eens gehoord over het dieet dat Erica Terpstra volgde of heb je haar boekje “Help ik val af!” gelezen. Het afvallen ging met behulp van Prodimed.
Prodimed heeft voor volwassenen bij wie sprake is van overgewicht een behandelprogramma ontwikkeld waarmee je snel, doeltreffend, duurzaam en veilig kunt afvallen aan de hand van het Prodimed proteïnedieet.

Ik geef je hierbij persoonlijke begeleiding. Het is niet moeilijk en je zult verbluffende resultaten boeken.

  • Intensieve persoonlijke begeleiding
  • Geen verlies van spiermassa
  • Geen jojo effect
  • Medisch onderbouwd
  • Gemakkelijk en comfortabel
  • Geen hongergevoel
  • Geen slappe huid
  • Geen vermoeid gevoel
Inschrijven

De fasen

Het programma bestaat uit maaltijdvervangers in de vorm van zakjes en repen. Hier kan je gekookt of koud water aan toevoegen om vervolgens lekkere shakes of gerechten te maken zoals dranken, toetjes, omeletten en nog veel meer. Je mag daarnaast veel groenten en ook kruiden toevoegen!

Het Prodimed programma is opgedeeld in 5 verschillende fasen. In de eerste fasen zal je de nodige kilo’s verliezen. Vervolgens bouwen we samen weer op naar een gezond en verantwoord voedingspatroon. Bij elke fase geen ik je een uitgebreide uitleg en tips.

De eerste twee fasen zijn de zogenaamde actieve fasen. De actieve fase bestaat uit het totale proteïnedieet (fase 1) en het gematigde proteïnedieet (fase 2). Tijdens het totale proteïnedieet eet je alleen de Prodimed producten. In de tweede fase mag je weer beperkt andere voedingsmiddelen nuttigen.
De derde en vierde fase behoren tot de overgangsfasen. In deze fasen wordt de hoeveelheid proteïnemaaltijden verder afgebouwd. U mag weer steeds meer normale maaltijden met fruit, zuivel en brood eten.
De vijfde en laatste fase is de onderhoudsfase. Gewicht verliezen is met het proteïnedieet vrij gemakkelijk, het gewicht behouden blijkt vaak lastiger. Hoewel u in de vorige fasen uw overgewicht bent kwijtgeraakt, is de onderhoudsfase daarom een erg belangrijke fase.

Ervaringen

Ik volgde bij Netteke het Prodimed dieët en verloor in 5 weken 12 kilo. Aan het begin verwachtte ik absoluut niet dat dit zo gemakkelijk zou gaan. Geen hongergevoel en een super goede begeleiding.
Martijn
Binnen enkele weken veel kilo’s verloren. Super trots op! Wat ik er prettig vond was dat Netteke goed luisterde en meedacht over hoe ik kon afvallen. Geen standaard praatje, maar echte betrokken begeleiding.
Linda

Hulpmiddelen

Koolhydratentabel.
Met de koolhydratentabel kun je van veel producten opzoeken hoeveel koolhydraten ze bevatten.
Koolhydratentabel
Body Mass Index (BMI).
BMI geeft de verhouding tussen lengte en lichaamsgewicht aan.

BMI berekenen

Oefeningen en apps

Afvallen met Prodimed is gemakkelijk en effectief. Waarschijnlijk heb je de laatste tijd minder aandacht besteed aan beweging en je spieren dan je zou willen. Tijd om uren in de sportschool te gaan trainen? Nee! Met de workout die ik aanraad kan je deze bezigheden vervangen door een workout van slechts 7 minuten.

Na een publicatie in het tijdschrift van American College of Sports Medicine Health & Fitness en de New York Times won de 7 minuten workout snel aan populariteit. De oefeningen zijn makkelijk. Sterker nog, waarschijnlijk heb je ze allemaal wel een keer gezien of gedaan. Het verschil zit hem dan ook in de intensiteit. Je moet de oefeningen op je maximale vermogen doen!

Om je te helpen zijn er verschillende app’s voor mobiele telefoons en tablets gemaakt. De onderstaande raad ik van harte aan.

The Scientific 7 Minute Workout – New York Times

Deze website bevat twee verschillende trainingen: originele workout en de advanced workout. Het mooie is dat je deze pagina gebruiken op je pc, smartphone of tablet. Makkelijk!

Open website
The Johnson & Johnson Official 7 Minute Workout App

De Johnson & Johnson Official 7 Minute Workout is een gratis app die erg uitgebreid is. Je kan er niet alleen mee oefenen maar er zitten ook nog eens handige video’s in om te kijken hoe de oefeningen uitgevoerd moeten worden.

App store Apple  App store Android

7 Minute Workout
De Johnson & Johnson Official 7 Minute Workout is een gratis app die erg uitgebreid is. Je kan er niet alleen mee oefenen maar er zitten ook nog eens handige video’s in om te kijken hoe de oefeningen uitgevoerd moeten worden.

Windows

Prodimed bestellen