Netteke is professioneel, bekwaam, geeft vertrouwen en stuurt door wanneer nodig. Ze gebruikt de nieuwste technieken en is op de hoogte van de recente behandelingen.
Marianne
Netteke heeft een zeer professionele en nuchtere kijk op klachten. Er wordt goed geluisterd naar klachten en geeft een zeer ontspannen gevoel. Zij verstaat haar vak erg goed.
Rita
Netteke is een warme betrokken persoonlijkheid. Ze stelt zich flexibel en nooit veroordelend op. Ze probeert via een voorzichtige benadering de cliënten toch tot inzicht te laten komen.
Martine
Mevrouw is zeer discreet, heel opgewekt en hecht veel waarde aan een persoonlijke behandeling. Heeft een opgeruimde frisse praktijkruimte die rust uitstraalt.
Jeroen
Eindelijk nam iemand mijn klachten serieus. Op allerlei manieren kreeg ik van Netteke tips, ideeën en vertrouwen. Voordat ik bij Netteke kwam had ik geen vertrouwen er meer in dat mijn klachten zouden weggaan. Zij gaf me vertrouwen terug en mijn klachten verdwenen.
Willem
Door mijn trauma vertrouw ik mensen niet snel. Netteke begreep dit en gaf een voorzichtige persoonsbenadering. Nu vertrouw ik haar volledig en voel me op mijn gemak. Ook haar werkruimte is een fijne ruimte. Ze gaat op een liefdevolle en rustige manier met mij om.
Corine
Ik volgde bij Netteke het Prodimed dieët en verloor in 5 weken 12 kilo. Aan het begin verwachtte ik absoluut niet dat dit zo gemakkelijk zou gaan. Geen hongergevoel en een super goede begeleiding.
Martijn
Binnen enkele weken veel kilo’s verloren. Super trots op! Wat ik er prettig vond was dat Netteke goed luisterde en meedacht over hoe ik kon afvallen. Geen standaard praatje, maar echte betrokken begeleiding.
Linda